Roliga intervjuer med Zlatan
Sök Kategorier

Roliga och kreativa WiFi-namn

Roliga intervjuer av Zlatan

Roliga muggar

Alla har en router, men vissa har lite roligare namn på nätverket än andra…här är våra tips för hur du kan pigga upp din (och grannarnas) trådlösa närvaro lite extra.

Klassikern: Pretty Fly For A Wi-Fi

Troligen det mest kända exemplet av alla, och det första vida kända WiFi-skämtet, som tar den kända låttexten “Pretty fly for a white guy” och ersätter slutklämmen med det rimmande ordet WiFi. Inte så originellt längre, men fortfarande precis lika roligt.

Skräm upp grannarna – döp ditt WiFi till SÄPO

En lustig taktik som har sitt ursprung i USA, där man har använt olika varianter för att få grannar och besökare att haja till. Döp nätverket till SÄPO, Säkerhetspolisen, CIA eller liknande och för att göra det extra trovärdigt (och skrämmande), lägg till något som indikerar att det är ett fordon som står utanför huset och spionerar. Till exempel något i stil med “SÄPO – Mobil Enhet 4”.

Rimma på WiFi och gör det personligt

Det finns garanterat många saker ur ditt liv och populärkultur som rimmar på WiFi, eller de andra alternativa begreppen LAN, WLAN, internet med mera. Gör ditt WiFi lite mer personligt genom att döpa det till något som speglar just dig. Gillar du TV-serien Game of Thrones? Då kan “House of LANister” eller “Winternet is coming” kanske passa. Föredrar du Star Wars? Prova något i stil med “Luke, I am your WiFi”.

Related Posts

The one and only Gunvald

Gunvald Larsson, förmodligen Sveriges brutalaste och kända polis. Han är känd för att inte kunna behärska sitt humör…
roliga reklamfilmer

Bästa reklamfilmerna

Det finns vissa reklamer som har gjort mer intryck än andra. Vissa har gjort såna avtryck att man…