Sök Kategorier

Roliga muggar

Roliga och kreativa WiFi-namn

Roligaste aporna på nätet

Kaffe är en nationaldryck i Sverige, och den dricker vi till skillnad från våra vänner på kontinenten (oftast) inte i några små tramsiga koppar utan i rejäla muggar. Okej, om du älskar små tramsiga koppar så ber vi om ursäkt – men du borde faktiskt skärpa dig och uppgradera till en mugg.

Oavsett så kan man piffa till tillvaron en hel del med rätt mugg och om du söker roliga muggar så är du inte ensam. Här är våra favoriter just nu!

Pillerburken – för hypokondriska kaffeälskare

Mugg Pillerburk

Ja, vad ska man säga – det här är inte en mugg som någon kommer att missa. Perfekt för dig som gillar ett practical joke eller som har en bekant som är lagd åt det lite hypokondriska hållet.

Harry Potter-hatten (ja, på riktigt)

Harry Potter Sorting Hat 3D Mugg

Om du eller någon i din bekantskap har fått Harry Potter-sjuka så är det här förstås en klockren matchning. Huruvida det är en fördel eller nackdel att muggen dessutom ser ut lite som 💩 i vissa vinklar och i visst ljus, ja det får du själv avgöra.

Enhörning med solglasögon som bajsar regnbågsbajs på en regnbåge

Mugg Enhörning Rainbow Poop

Det var en rubrik jag aldrig trodde jag skulle skriva, men lyckligtvis så är den ganska beskrivande så det finns inte så mycket mer att säga. Notera att om någon mot förmodan skulle missa allt bajsande som sker på muggen så finns det dessutom nedskrivna…ljudeffekter? Ja, det är lite oklart, men det går i alla fall inte missa vad som händer på muggen.

Related Posts